Det här är historien om Kazey

Det här är Kazey

Kazey är en vit dvärgpudel. Hon är ganska liten, 32 cm. Hon har inslag av toypudel bakåt i leden. Hon föddes den 10 april 2005. Hennes mamma heter Kezzie och är silver tillfärgen. Hon är också en liten hund och helt underbar. Lugn, harmonisk och personlig. Hennes pappa heter Krim och är svart. Både mamma o pappa är helt fantastiska hundar. Kazey har många syskon som alla är vita, svarta eller silver!

Jag hade egentligen inte tänkt att skaffa en hund. Men det fanns barn som tjatade och när jag väl gett med mig så hade barnen tröttnat. Men det är det bästa jag har gjort när jag tog hem henne. Hon är en underbar individ. Snäll, lugn och kelig som få.

Jag träffade Kazey första gången när hon var fem dagar gammal. Och jag hade möjlighet att träffa henne varenda dag de åtta veckorna innan jag fick hem henne. Vilket har präglat henne till en verkligt sällskaplig hund. Hon är också mycket lekfull, det bästa hon vet är bollar och vatten.

Idag lever hon ett underbart liv med sin förstfödda dotter. De har så himla kul tillsammans, leker och busar.

Kazeys valpar

Kazey fick sin första kull den 5 april 2008, det blev fem valpar. Pappan till dessa valpar är en chokladbrun toypudel som heter Peppe. Om dem kan ni också läsa på denna hemsidan.

I december 2009 väntar hon sin andra kull, de sägs bli fem eller sex stycken. Matte tror och hoppas på fler! Pappan till dessa valparna är en aprikosfärgad dvärgpudel som heter Diesel.
Och nu är valparna födda, de kom till världen den 16 dec 2009. Och tänk så rätt matte hade, det blev sju stycken. Alla är aprikosfärgade, någon ljusare och någon mörkare. De ljusa blir kanske vita sen.
 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

21.12 | 22:41

Hej. Gick in på pudellyckan för att få en glimt av nyförvärvet, som jag glömt namnet på. En underbar brun valp. Visst ja, det närmar sig jul. Bråd tid.Kram

...
09.02 | 02:06

Underbara valpar, blir så sugen. Men har 3 hundar nu, så det får vänta med en Pudel till. Härlig ras, jag borde ha köpt en tidigaren än jag gjorde.

Mvh Ann

...
02.02 | 22:17

JAG KRÄVER ATT FÅ KOMMA NER TILL DESSA , SOM DET VERKAR UNDERBAR DVÄRG VALPAR. bIL ELLER TÅG ÄR DET SOM GÄLLER. hör av dig snarast
Bosse Ovefeldt 08 624 24 55

...
27.01 | 20:40

Hej!Måste bara säga att det är underbart och få se ALLA dina söta valpar!!!!!!!Härlig hemsida oxå,färgglad o annorlunda,önskar så jag hade tid med en vovve igen

...
Du gillar den här sidan